QUÈ FEM

D’on venim

Terra Fèrtil va néixer a finals del 2021 durant el Postgrau d’Economia Social i Solidària on vam identificar un conjunt de reptes i necessitats socials, col·lectives i individuals a les quals calia donar resposta.

Cada una de nosaltres vam posar els nostres coneixements al servei del col·lectiu i amb els recursos que teníem a l’abast vam traçar un full de ruta per desenvolupar una iniciativa transformadora.

L’agost de 2022 vam materialitzar la iniciativa, constituint l’Associació Terra Fèrtil. A partir d’aleshores hem concentrat els esforços en activar els serveis educatius i d’assessorament per tal de donar viabilitat al projecte i seguir donant resposta a les necessitats identificades activant noves línies de serveis i productes així com participant en moviments ecologistes i transformadors de base.

Perquè ho fem

“Cada fase de la globalització capitalista, inclosa l’actual, ha vingut acompanyada d’un retorn als aspectes més violents de l’acumulació primitiva,fet que demostra que la contínua expulsió dels camperols de la terra, la guerra i el saqueig a escala global i la degradació de les donessón condicions necessàries per a l’existència del capitalisme en qualsevol època”

Silvia Federici, Caliban i la bruixa (2004)