Avís legal

De conformitat amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que aquest web és titularitat de l’Associació Terra Fèrtil, amb CIF G72821416, domicili a carrer de les Flors, n14, 2n 4a, Vic 08500; correu electrònic info@terrafertil.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La visita al lloc web per part de l’usuari haurà de fer-se de forma responsable i de conformitat a la legalitat vigent, la bona fe, el present Avís Legal i respectant els drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de l’Associació Terra Fèrtil o qualsevol altres persones físiques o jurídiques.

L’ús de qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats que siguin o poguessin ser il·lícites queda totalment prohibit, així com la realització de qualsevol acció que causi o pugui causar danys o alteracions de qualsevol mena no consentides per l’Associació Terra Fèrtil, al lloc web o als seus continguts.

RESPONSABILITATS I GARANTIES
l’Associació Terra Fèrtil declara que ha adoptat les mesures necessàries que, dins de les seves possibilitats i l’estat de la tecnologia, permeten el correcte funcionament del seu lloc web així com l’absència de virus i components nocius. No obstant això, l’Associació Terra Fèrtil no pot fer-se responsable de les següents situacions que s’enumeren a títol enunciatiu, però no limitatiu

CONDICIONS D’ÚS
l’Associació Terra Fèrtil es reserva expressament el dret a modificar unilateralment, total o parcialment, sense necessitat de previ avís, el present Avís Legal. L’usuari reconeix i accepta que és responsabilitat seva revisar periòdicament el present Avís Legal.